VELKOMMEN

Hvad er Shaap?

Din genvej til Kerala’s unikke kulinariske oplevelse – den lille stat i det sydlige Indien, der introducerede krydderiernes magi til verden, da de allerførste europæiske rejsende kom til Indien og satte deres fod på Keralas kyst.

Shaap – er det sted, hvor den lokale befolkning går hen for at spise, drikke, synge og hygge. ’Shaap’ er Keralites ord for ’Shop’ på engelsk.

Om Shaap

Vi er en gruppe mad entusiaster, der elsker mad og holder af, at udforske mad fra hvert eneste hjørne og afkrog af verden. Smagen af vor hjemegns mad er noget vi aldrig glemmer. Vi kikkede vidt og bredt gennem Danmark for at finde at finde den mægtige ret ’Kerela porotta’ og ’Beef fry’ men da vi ikke fandt den, besluttede vi os for at tilbyde retten selv.

Dette førte til fødslen af Shaap – den første autentiske Kerala restaurant i Skandinavien.

icon-1

Vort ’spirit’uelle hold

Ash

Ash

Managing Partner

Vores frontmand - elsker at spise og ville dræbe for at drikke.

VP

VP

Managing Partner

Manden bag masken.

Deepak

Deepak

Managing Partner

Vores praktiske organisator, der elsker mad.

Our Chef

Kei Kei – Kokken der skaber magi –

Vores mand med kniven har gjort det, han gør bedst i mere end to årtier. Med sin ubegrænsede lidenskab for mad. Efter at have lært håndelaget i Kerala, tog hans kulinariske eventyr ham først over det indiske subkontinent, efterfulgt af et langt spring til Mellemøsten, før han satte sig for at give Europa en prøve på sine færdigheder.

Shaap ser frem til at præsentere Kei Keis ekspertise og smagen af himmelske delikatesser fra Kerala for vores kunder.

Testimonials

What Customer Says